Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Maze runner - infernoet


Beskrivelse


Science fiction. Jorden er blevet hærget af voldsomme solstorme og ligger stort set øde hen. Blandt de få overlevende hærger den frygtede virus "udbruddet", der fortærer hjernen. Er man først ramt, er der ingen vej tilbage, man bliver vanvittig og dør. Medmindre man får behandling.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 21. jan. 2015

Andet bind i "Maze runner"-triologien er lige så spændende som første del. Så kast dig ud i en hæsblæsende dystopisk fortælling, hvor intet er, hvad det giver sig ud for, og du ikke kan stole på andre end dig selv. For de sci-fi hungrende unge fra 13 år.

Efter flugten fra Labyrinten er Thomas og de andre Lysboere sikre på, at de er i sikkerhed. Men i stedet lancerer WICKED fase 2 og kaster gruppen ud i et sandt inferno. Jorden er blevet hærget af voldsomme solstorme og ligger stort set øde hen. Blandt de få overlevende hærger den frygtede virus "udbruddet", der fortærer hjernen. Når først du er ramt, er der ingen vej tilbage, du bliver vanvittig og er dømt til at leve blandt de andre "køtere", mens du langsomt dør. Thomas og Lysboerne bliver stillet en kur i udsigt, men først skal de klare sig gennem WICKEDs umenneskelige eksperimenter. "Maze runner"-triologien er forfatterens første udgivelse på dansk, men han har udgivet flere både voksen- og ungdomsromaner i hjemlandet.

Dette er en af den slags bøger, man bare ikke kan lægge fra sig. Historien byder på nervepirrende spænding og hæsblæsende action.

Læsere af Roths serie "Divergent", fx Divergent. [Bind] 1 eller Collins' "The hunger games" fx Dødsspillet, vil også synes om denne serieDivergent. Bind 1 : AfvigerenDødsspilletLæsere af Roths serie "Divergent", fx Divergent. [Bind] 1 eller Collins' "The hunger games" fx , vil også synes om denne serie.


litteratursiden.dk

d. 2. feb. 2015

af

af

Arne Larsen

d. 2. feb. 2015

Andet bind af trilogien byder endnu en gang på hæsblæsende action og nervepirrende spænding. Science Fiction nok mest for unge, men alle, som holder af en god historie, vil blive fabelagtigt underhold...


Weekendavisen

d. 27. feb. 2015

af

af

Damian Arguimbau

d. 27. feb. 2015