Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Mbappé


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. okt. 2018

af

af

Jesper Holtoug

d. 5. okt. 2018

Læs om en af verdens absolut største fodboldstjerner, den lynhurtige franske angriber Mbappé. Hvad er det egentlig, han er så god til - og bliver han den, som skal løfte arven efter stjerner som Ronaldo, Messi, Neymar og Zlatan? Især for jer mellem 8 og 12 år.

I forlagets serie om store fodboldstjerner, kommer her bogen om ét af de allerstørste unge talenter, som allerede nu er en stjerne, nemlig Mbappé fra storklubben Paris Saint-Germain. Vi hører om hans tidlige start som fodboldspiller med en far, som var træner og en mor, som var professionel håndboldspiller, og vi får historien om Mbappés udvikling fra talent til egentlig stjerne, som for alvor slog igennem ved VM i 2018. Lix 19.

Forholdsvis let, enkel og interessant fodboldbog, hvor man både hører om Mbappés særlige talent, hans udvikling og hans ganske imponerende resultater i VM og klubfodbold i en alder af blot 20 år.

I 2018 er også udkommet Mbappé af Tommy Heisz for samme aldersgruppe. Bogen kan desuden sammenlignes med de øvrige fodboldbøger fra forlaget og med serien "Jeg læser. Sport" som også omhandler de største fodboldstjerner.