Bøger / faglitteratur / erindringer

Med kærlig hilsen : historier fra Europa og omegn


Beskrivelse


Ulla Terkelsen (f. 1944) har som udenrigskorrespondent rejst Europa tyndt i godt fem årtier, og har igen og igen befundet sig midt i historiens centrum. I denne bog giver hun et portræt af et kontinent i krise, men som ikke har mistet håbet.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 28. sep. 2016

Ulla Terkelsen har været med i gamet længere end de fleste kan prale af. Og her kommer dele af fortællingen fra hestens egen mund, hvis jeg må være så fri. Om næsten fem årtiers journalistiske og private oplevelser. For læseren der sætter pris på en velskrevet og spændende biografi.

Ulla Terkelsen har nu i næsten fem årtier rejst Europa tyndt i journalistikkens tjeneste og det er der kommet en række fortællinger ud af. Bogens godt 200 sider beskriver en række forskellige hændelser lige fra skyderiet på spillestedet Bataclan d. 13 november 2013 over en galdeoperation til noget så poetisk som kø i en fransk lufthavn. Udgivet i hardback kvalitet.

En på mange punkter anbefalelsesværdig bog. Teksten er yderst velskrevet og stilen er sikker. Beskrivelserne er levende og man føler næsten man er Ulla Terkelsen for et kort sekund, sikke et liv.

For yderligere biografisk litteratur med journalistmæssigt indhold se fx Tantholdts Verden er stadig nyHvis jeg døde nu døde jeg lykkelig eller Karen Thisteds Hvis jeg døde nu døde jeg lykkeligFor yderligere biografisk litteratur med journalistmæssigt indhold se fx Tantholdts Verden er stadig ny eller Karen Thisteds .


litteratursiden.dk

d. 25. nov. 2016

af

af

Beth Høst

d. 25. nov. 2016

Tyve små beretninger fra landets mest erfarne tv-reporter. Ulla Terkelsen har oplevet det hele, og så kan hun skrive r.... ud af bukserne. Denne bogs forfatter må være gjort af et særligt stof. Ulla T...


Kristeligt dagblad

d. 19. okt. 2016

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 19. okt. 2016


Weekendavisen

d. 7. okt. 2016

af

af

Johannes Baun

d. 7. okt. 2016