Bøger / faglitteratur / rejseguides

Med tog gennem Europa


Beskrivelse


Beskriver syv spændende og smukke togstrækninger med tips til ruterne, tog og togskift, men også seværdigheder og restauranter, som man kommer frem. Med praktiske tips til hvordan du lettest planlægger en togrejse og booker togbilletter, pladsbilletter og sovevogn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2019

af

af

Jytte Bræmer

d. 9. okt. 2019

For de stadigt flere, der holder af at være turister på skinner gennem Europa. Med turforslag og praktiske tips.

Det er en særlig ferieform at opleve turen på skinner. Forfatterne er to svenskere, der har en stor erfaring i kunsten at bestille de rigtige billetter på det rigtige sted, har viden om regler for pladsbilletter, prisniveau, togstandard mm. Den viden øser de af og foreslår samtidig 7-10 konkrete ruter i Europa af varierende længde. Ruterne beskrives med naturlige stop, en karakteristik af banegårdene og meget korte tips til spisesteder, overnatningsmuligheder og seværdigheder i tæt afstand til banegården. Ved nogle destinationer er der et kort afsnit med overskriften "Hvis du har 3 timer eller mere", hvor der er forslag til andre seværdigheder. Indeholder et væld af www-adresser til billetkøb, nattog og hurtigtog. Længder og tidsforbrug på de forskellige distancer. Illustreret med farvefotos af udvalgte tog, seværdigheder, spisesteder mv.

God inspiration til at komme igang med at planlægge egen rute. Gode råd til billetkøb, hvad enten man rejser på interrail eller på ordinære billetter. Brugbare tips til overnatningssteder. Kortfattet, når det kommer til beskrivelser af seværdigheder, så den kræver supplement af diverse rejseguides. Format og tyngde gør at den kan medbringes på rejsen.

Større omfang og grundighed i Oplev Europa med togBumletog fra Borup til Singapore. Bumletog fra Borup til Singapore har delvis karakter af rejsebeskrivelse, men indeholder også praktiske rådStørre omfang og grundighed i Oplev Europa med tog. har delvis karakter af rejsebeskrivelse, men indeholder også praktiske råd.