Bøger / faglitteratur

Medbruger


Beskrivelse


Med baggrund i den generelle samfundsudvikling illustrerer bogen den nye medie- og forbrugervirkelighed, og viser hvordan virksomheder gennem purpose marketing kan genvinde forbrugernes tillid og få aktive og bevidste medbrugere.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. apr. 2014

af

af

Bent Birk Kristensen

d. 14. apr. 2014

Bogen henvender sig til forbrugerbevidste borgere og virksomheder, som tænker i nye medie- og samfundsbevidste perspektiver.

Medbrugere og purpose marketing er nye begreber i virksomheders bestræbelser på at fastholde og få nye kunder. Den klassiske kapitalisme er et overstået kapitel. Sociale medier, nye former for mediekommunikation, mindre autoritetstro og større gennemsigtighed gør det lettere for den almindelige borger at gennemskue store virksomheders og regeringers gøren og laden. Med dette afsæt peger bogen på hvordan man kan genvinde forbrugernes tillid. At virksomheder skal påtage sig et samfundsansvar mod til gengæld at få aktive og bevidste medbrugere. Med baggrund i den generelle samfundsudvikling og flere eksempler, modeller og løsningsmuligheder illustrerer bogen den nye medie- og forbrugervirkelighed som hjælp til den samfundsbevidste virksomhed og medbruger. De to forfattere er henholdsvis medstifter af purpose-virksomheden "We love people" og lektor ved Syddansk Universitet.

Den første bog om purpose marketing på dansk.

Den første bog på dansk om purpose marketing som arbejder ud fra et tankesæt om i en ny medievirkelighed at skabe aktive og tillidsfulde medbrugere.


Børsen

d. 17. sep. 2014

af

af

Henrik Ørholst

d. 17. sep. 2014