Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Medusa - heltens valg


Beskrivelse


Medusa bliver angrebet af en dyrehybrid, der er halv kvinde halv fugl. Dyrehybriden har en chip i nakken, men hun er ikke den eneste. Er det chippen, der styrer hende og gør hende vild?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2019

af

af

Marion Tirsgaard

d. 1. feb. 2019

En dyrehybrid med en chip i nakken angriber Medusa på gaden. Medusa må holde lav profil, da politiet får færten af hende, men hun får hurtigt andet at tænke på, for der er en anden, der også har en chip i nakken. 4. bog i den letlæste serie om superhelten Medusa. Fra 10-13 år.

Siri bliver på gaden angrebet af en dyrehybrid, der er halv kvinde halv fugl. Det er som om kvinden er i trance og Medusa opdager, at kvinden har en chip i nakken. Er det den, der styrer hende? Siri opdager, at kvinden også har været patient hos Doktor Raken, og da hun finder ud af, at hendes lillesøster, Lia, også har en chip i nakken, beslutter hun sig for at få Lia væk fra Doktor Raken. Serien om Medusa er en underserie til "De unge helte", der også består af serien Ghost, hvor Ghost - som en tyv i natten er første bog.

Bogen fortsætter i samme hæsblæsende tempo som de forrige bind i serien. Der er masser af superhelteaction blandet med hverdagslivet i skolen. Bogen kredser stadig om Doktor Rakens rolle og Siris kamp for at beskytte sin søster. Bogen er velskrevet, letlæst og overskuelig med korte kapitler og illustrationer.

Serien minder om "Ghost", den anden underserie i "De unge helte". Den kan også anbefales til dem, der kan lide serien "Håndbog for superhelte", hvor HåndbogenDen gode skurk er første bind. Af andre serier om superhelte er fx "Antboy" og den mere humoristiske "Superskurkeskolen", hvor Den gode skurk er første bindSerien minder om "Ghost", den anden underserie i "De unge helte". Den kan også anbefales til dem, der kan lide serien "Håndbog for superhelte", hvor Håndbogen er første bind. Af andre serier om superhelte er fx "Antboy" og den mere humoristiske "Superskurkeskolen", hvor er første bind.