Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Medusa - superhelt


Beskrivelse


En pistolmand angriber Siris skole, og Siris klassekammerater er i fare. Siri forklæder sig som superhelten Medusa og tager af sted for at redde skolen. Men kan hun stoppe pistolmanden?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2018

af

af

Marion Tirsgaard

d. 10. dec. 2018

En pistolmand angriber Siris skole, og Siri må bruge sine superheltekræfter for at redde skolen. Men kan hun det? 3. del af superhelteserien "Medusa". Til de, der kan lide spændende bøger om superhelte. Fra 10-13 år.

Sammen med Doktor Raken træner Siri sine superheltekræfter, mens Doktor Raken og hans assistent prøver at finde en kur, der kan hjælpe både Siri og hendes lillesøster efter angrebet i zoologisk have. Men Siri er i tvivl, om hun kan stole på Doktor Raken. Da en pistolmand angriber Siris skole, bliver Siri nødt til at redde skolen forklædt som superhelten Medusa. Men kan hun det? Bogen har lix 15 og har illustrationer. Bøgerne om Medusa er en del af serien "De unge helte", der også omfatter bøger om Ghost, hvor Ghost - som en tyv i natten er 1. bind. Bagerst kan du læse lidt om de 4 superhelte, der er en del af De unge helte.

Det er en rigtig god fortsættelse af serien, hvor Siri endelig får sin ilddåb som superhelt. Bogen er velskrevet og spændende fra første side. Blandingen af hverdagen med skolegang, venskaber og forelskelse mikset med livet som superhelt fungerer godt, og de flotte illustrationer er stemningsfyldte og støtter godt op om historien.

Læs også bøger om Ghost, der er en del af De unge helte, hvor flere bøger er på vej. Andre bøger om kvindelige superhelte er fx den tegneserieagtige serie "Håndbog for superhelte", hvor Den røde maske er 1. bind.