Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mega Wizard slår til


Beskrivelse


Science fiction. Endnu en gang er skurken Wizard og hans hjælper Onkar på spil, og endnu engang vil de smadre byen. Kara og Sajid, som begge er Game Masters, må på banen igen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 6. nov. 2018

Endnu en gang er skurken Wizard og hans hjælper Onkar på spil, og endnu engang vil de smadre byen. Kara og Sajid, som begge er Game Masters, må på banen igen. Fra 8 år.

Skurken Wizard har åbnet en portal mellem vores verden og computerspillenes verden. Det har han ikke gjort for sjov, men for at erobre og smadre vores byer. I denne tredje bog i serien "Game master" har Wizard fundet en stor rød sten, som kan hjælpe ham med at forvandle sig til en kæmpestor, stærk og uovervindelig robot, tror han da. Kara og Sajid må træde i karakter og udnytte deres helt specielle evner. Sammen er de meget stærke. De må udnytte deres styrke og opfindsomhed. Bogen er gennemillustreret med farvede lidt manga inspirerede illustrationer. Bogens lix er 12 lige som seriens to andre titler.

En fin selvstændig fortsættelse af seriens to første bind. Tekst og billeder spiller fint sammen og appellerer til gruppen af drenge og piger, der vil læse fortællinger med fart på handlingen.

Det vil være oplagt at læse de to første titler i serien "Game master", men ellers kan det anbefales at læse serien Max MoFo, hvor 1. bind er Dark Zone.