Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Megastar


Beskrivelse


Finn Spencer er bange for, at den nye dreng i klassen vil stjæle Claudia fra ham. Så selvom han havde lovet ikke at gøre det mere, bruger han endnu en gang sin magiske dagbog, til at ændre tingenes gang.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 21. dec. 2016

Der er kommet en ny dreng i klassen, og Finn Spencer er bange for, at han vil stjæle Claudia fra ham. Så selvom han havde lovet ikke at gøre det mere, bruger han endnu en gang sin magiske dagbog, til at ændre tingenes gang. For 10-13-årige, som kan lide sjove bøger.

Finn Spencer har en meget speciel dagbog, som kan ændre hvad han selv gjorde dagen før. Det er smart, men ofte ændrer dagbogen ikke alting til Finns fordel, og ofte går meget galt når han bruger den. Nu er det dog blevet tid til årets skolekomedie, og meget står på spil - især hans forhold til den dejlige Claudia. Så endnu en gang tager Finn dagbogen frem, og ændrer på ting, han mener er gået katastrofalt galt for ham. Bogen er i stift bind og som det 1. bind i serien "Finn Spencers fantastiske dagbog" er den illustreret af Tim Wesson.

Det er en sjov bog, med en original drejning af dagbogsgenren. Det kan anbefales man læser det 1. bind i serien først, da der mange gange henvises til ting som skete dér: Stuntboy.

Selvom bøgerne om Finn Spencer er sjove og fjollede, kommer de aldrig helt på højde med Stephan Pastis serie om Timmy Taber - ingen er fejlfri.Informationer og udgaver