Bøger / skønlitteratur / roman

Meldt savnet


Beskrivelse


Krimi fra USA's amish-samfund, hvor en række unge teenagere forsvinder og politichef Kate Burkholder, der selv har amish-baggrund, sættes på sagen.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2014

af

af

Per Månson

d. 11. sep. 2014

Bogen er selvfølgelig til dem, der har læst de første tre bind, men benyt endelig lejligheden til at få afsat serien. Omslaget signalerer uhyggelig pigeskæbne og amish-kultur.

Castillo er texaner og tidligere finansmanager. I den fjerde bog med den tidligere amish og nuværende politichef Kate Burkholder bliver hun bedt om at assistere politiet i Richfield, hvor der sker mystiske forsvindinger af unge amish-piger. Sagen kompliceres af amish-folkets ringe tiltro til myndighederne. Hun arbejder på sagen med John Tomasetti, som hun har et forhold til fra tidligere i serien. Efterforskningen starter stille og metodisk, men sagen tager pludselig en voldsom drejning, da Burkholder involveres personligt. Det er en meget velskrevet serie med et amish-fokus, der ikke er hverdagskost i krimier.

Jody Picoults Simpel sandhed, 2001 og Claus Lohmans Genstart fra 2013 er også krimier i amish-miljøet, men ellers er Castillo med rette sammenlignet med Karen Slaughter.

Endnu et velskrevet og spændende bind i serien om kriminalitet i og omkring det amerikanske amish-samfund.


litteratursiden.dk

d. 27. okt. 2014

af

af

Lise Falck Hansen

d. 27. okt. 2014

Lugten af grisestald i varmen blandet med lyden af cikader og amish-folkets enkle levestil tegner baggrunden for fjerde bind af Linda Castillos fængende krimiserie med politichef Kate Burkholder. Da a...


Kristeligt dagblad

d. 2. jan. 2015

af

af

Bo Hakon Jørgensen

d. 2. jan. 2015