Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mellem linjerne


Beskrivelse


Erin er lige startet på universitetet og har netop afleveret en meget romantisk historie til sin Creative Writing klasse, da hovedpersonen i hendes historie træder ind af døren. Hun har meget blandede følelser for Hunter, og hans afleveringer til klassen gør ham ikke mindre tiltrækkende.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 19. apr. 2016

Romantisk ungdomsbog om den store kærlighed, livet som universitetsstuderende i New York og en arv, der måske går til den forkerte.

Erins bedstemor ejer en stor hestefarm. Bedstemoren har netop gjort Erin arveløs, da hun har valgt at forfølge sin drøm om at blive forfatter og tage til New York og studere engelsk. Bedstemoren ville have hende til at studere administration, så hun kunne overtage driften af farmen. Det går godt for Erin i New York indtil en ny fyr dukker op på hendes Creative Writing hold. Den nye i klassen er nemlig Hunter, som hun har kendt siden hun var 12 år og som er den nye arving til familieformuen. Og så er han hovedpersonen i hendes seneste historie. Gennem deres Creative Writing skriverier til klassen, kommer flere og flere sandheder på bordet.

Spændende og romantisk ungdomsbog, som fanger læseren. Man ønsker at vide mere om Hunter og Erins fortid sammen, men holdes hen, så man lige må læse en side mere. Det giver en god effekt at Hunters og Erins historier til klassen er trykt med kursiv i løbet af bogen, og de giver hele tiden en ny vinkel til historien.

På dansk er tidligere udgivet Over stregenVi var løgnere af Jennifer Echols, som også handler om unge i USA, kærlighed og venskab. Der er også lidt af samme stemning, arv og rige amerikanske unge i Vi var løgnere af E. LockhartPå dansk er tidligere udgivet Over stregen af Jennifer Echols, som også handler om unge i USA, kærlighed og venskab. Der er også lidt af samme stemning, arv og rige amerikanske unge i af E. Lockhart.


litteratursiden.dk

d. 23. maj 2016

af

af

Lene Jensen

d. 23. maj 2016

Hvad gør du, når helten fra dine romantiske historier pludselig banker på døren til din skriveklasse? Velskrevet, romantisk feelgood-ungdomsbog om hverdagslivets udfordringer, men ikke Echols bedste. ...