Bøger / faglitteratur

Mellem paradisæbler og skvalderkål : året rundt i min have


Beskrivelse


Forfatteren fortæller måned for måned om havens dyr og planter, om at iagttage og udfolde havens liv, at lære af det, der gror.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2014

af

af

Stine Grabas

d. 30. okt. 2014

En sansemættet beskrivelse af årets gang i en landsbyhave. Henvender sig til alle naturelskere og som holder af essays.

Karen Syberg er have- og kulturskribent på Information. Bogen her er en samling af hendes klummer, hvor en del af dem tidligere har været udgivet i HavetidAdmiraler elsker sukkerpærer og Admiraler elsker sukkerpærer. I denne nye udgivelse er teksterne blevet revideret og der er tilføjet en del nye essays. Måned for måned følges havens gang og fortællinger om livet og det, der gror og lever beskrives. Karen Syberg skildrer indtryk af farver, lyde, dufte og alt det man kan sanseKaren Syberg er have- og kulturskribent på Information. Bogen her er en samling af hendes klummer, hvor en del af dem tidligere har været udgivet i Havetid og . I denne nye udgivelse er teksterne blevet revideret og der er tilføjet en del nye essays. Måned for måned følges havens gang og fortællinger om livet og det, der gror og lever beskrives. Karen Syberg skildrer indtryk af farver, lyde, dufte og alt det man kan sanse.

Personlig, klog og humoristisk fortælling, som med fordel kan læses i mindre bidder af gangen. Bogen er skrevet i et flot og stemningsfuldt sprog, der får læseren til at nyde de små ting i haven. Lækkert layout med få, men flotte ledsagende billeder.

Vore to haver af Bjarne Nielsen Brovst er ligeledes en bog bestående af en samling klummer.


Information

d. 14. nov. 2014

af

af

Christina Hesselholdt

d. 14. nov. 2014