Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mellem to stole


Beskrivelse


Johan er er startet på specifiktræning i Farum. Det er sjovt og spændende, men også hårdt. Det går ud over skolearbejdet, og Ursula ser han heller ikke så meget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. sep. 2015

af

af

Lars Larsen

d. 10. sep. 2015

Johan er er startet til specifiktræning i Farum. Det er sjovt og spændende, men også hårdt, så det er svært at nå det hele. For fodboldinteresserede og fans af serien i alderen 9-12 år.

Der går rigtig meget tid med fodbold og Johan har fået en ny ven, Thor, i Farum. De bruger en del tid på at spille FIFA, så der bliver ikke meget tid til skolen og lektierne, eller til kæresten Ursula. Johans allerbedste ven, Nikolaj bliver mere og mere sur og underlig, og det går ret dårligt for FC Mezzi. Det er nummer 8 i serien om FC Mezzi.

Bogen passer fint ind i serien om FC Mezzi. Den er let at læse og der er gode og levende beskrivelser fra fodboldbanen. Den er skrevet i første person med meget dialog og med tegninger i Jan Solheims velkendte stil. Fungerer bedst, hvis man har læst nogle af de andre bøger om FC Mezzi.

Andre gode serier om fodbold og venskab er "Mål" fx bd 16, Spillos valgRigtige vennerFC Englene. Bind 5 : Kamp til stregen, "Dreamteam" Rigtige venner og "FC Englene" FC Englene. [Bind] 5Andre gode serier om fodbold og venskab er "Mål" fx bd 16, Spillos valg, "Dreamteam" og "FC Englene" FC Englene. [Bind] 5Andre gode serier om fodbold og venskab er "Mål" fx bd 16, Spillos valg, "Dreamteam" Rigtige venner og "FC Englene" FC Englene. [Bind] 5.