Bøger / faglitteratur

Mellemøsten i krig


Beskrivelse


Artikler af danske skribenter om konflikterne i Mellemøsten med situationen i Irak og Syrien som omdrejningspunkt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. nov. 2014

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 28. nov. 2014

Interessant og nuanceret samling af artikler og interviews udvalgt fra det uafhængige magasin Ræson i 2013-14. For den politisk interesserede til debatten om den krig i Mellemøsten Danmark deltager i.

Samling af artikler og interviews fra magasinet Ræson, der dækker perioden juni 2013 til oktober 2014. Omdrejningspunkt er krigen i Mellemøsten. Bidragydere er forfattere, journalister, samfundsdebattører og politikere. Her skriver Lars Erslev Andersen fx under overskriften: "Uroen i Irak er en trussel for Mellemøsten", Søren Espersen skriver: "USA og Vesten skal ophøre med missionsvirksomhed" og Naser Khader: "ISIS er en global trussel. Vi må handle nu." Der er fx interviews med udenrigsminister Martin Lidegaard, Mogens Lykketoft, Per Stig Møller, Søren Espersen og Herbert Pundik.

Spændende og broget samling af artikler og interviews, der falder gedigent durk ned i en aktuel debat om krigen i Mellemøsten og den danske deltagelse. Samlingen virker politisk nuanceret, interessant og vigtig for debatten.

Andre debatbøger er fx Jens Nauntoftes Verden og den arabiske udfordringMellemøstens nye verden, en fagbog er fx Mellemøstens nye verden, i øvrigt også fra forlaget RæsonAndre debatbøger er fx Jens Nauntoftes Verden og den arabiske udfordring, en fagbog er fx , i øvrigt også fra forlaget Ræson.Informationer og udgaver