Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Menneskekød


Beskrivelse


Anne og Hugos vinterferie i Østrig er blevet aflyst, så de tager på vinterferie hos deres farfar i Nordjylland, men det bliver en helt anden ferie end forventet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2018

af

af

Lars Larsen

d. 4. sep. 2018

En uhyggelig rapport om en mystisk sag fra det mørke og kolde Nordjylland. Gys og spænding til unge fra 12 år.

Anne og Hugos vinterferie i Østrig er blevet aflyst, så deres far arrangerer lynhurtigt en ferietur hos deres farfar i Nordjylland. Turen starter fint. Farfar tager godt imod dem, men det varer ikke længe før især Anne får fornemmelse af, at der er noget helt galt på færde. Det bliver koldere og koldere, og alting bliver mere og mere uhyggeligt, Farfarens hushjælp forsvinder sporløst og politiet bliver indblandet. Handlingen bliver fortalt i form af e-mails, sms'er, blogindlæg, dagbogsoptegnelser og transskriberede politiforhør.

Nick Clausen er god til mystik og gys og begge dele holder hele vejen. Blandingen af tekstformer fungerer fint og forstærker den gysende uhygge. Bogen er let at læse. Læs den, hvis du tør.

Forfatteren har tidligere skrevet om mystiske kræfter i De hviskende vejeTidevandet og Tidevandet. Hans spænding og gys kan minde om Dennis JürgensenForfatteren har tidligere skrevet om mystiske kræfter i De hviskende veje og . Hans spænding og gys kan minde om Dennis Jürgensen.