Bøger / faglitteratur / øvelser

Mental topform : effektive strategier til at modvirke stress og øge din trivsel


Beskrivelse


Præsentation af den forskning, der dokumenterer, at man kan træne sin hjerne til mere tilfredshed og optimisme. Med træningsprogram til at tackle stress, modgang og udfordringer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 12. feb. 2015

En teori- og hjerne-træningsbog til dem, som vil øge deres trivsel, og blive bedre til at håndtere stress og livets udfordringer med mere positivitet og robusthed.

Louise Luxhøi er cand.mag. i psykologi og sundhedsfremmende strategier og medforfatter til Din sundhed. Når man er i mental topform er man, ifølge Luxhøi, bedre rustet til at klare livets udfordringer og er mere tilfreds og positiv. Bogen er baseret på positiv psykologi og hjerneforskning, og i 1. del af bogen gør Luxhøi rede for den forskning, der dokumenterer, at man kan træne sin hjerne til mere tilfredshed og optimisme. 2. del af bogen er et 28-dages træningsprogram med skriveøvelser, som bl.a. omfatter identifikation af negative tankemønstre, at lave et tilfredshedshjul, at finde sine styrker, værdier og sit flow, træne optimisme, sætte sig mål og skærpe opmærksomheden. Bogen slutter med et vedligeholdelsesprogram.

Bogen er letlæst, veldisponeret og med god guidning af læseren igennem de 28 dages mentale øvelser. Øvelserne kan laves af alle, som vil sætte daglig tid af til at træne sin hjerne og lave skriveøvelser, men appellerer måske mest til kvinder. Bogen er i et lækkert layout, der indbyder til at komme i gang.

Nøglen til din hjerneDu bliver hvad du tænkerNøglen til din hjerne guider, som denne, læseren i mental træning for at få det bedre. Du bliver hvad du tænker er en indføring i mental træning og en selvhjælpsbog Nøglen til din hjerne guider, som denne, læseren i mental træning for at få det bedre. er en indføring i mental træning og en selvhjælpsbog Nøglen til din hjerne guider, som denne, læseren i mental træning for at få det bedre. Du bliver hvad du tænker er en indføring i mental træning og en selvhjælpsbog .


Danske kommuner

Årg. 46, nr. 13 (2015)

af

af

Tom Ekeroth

Årg. 46, nr. 13 (2015)