Bøger / skønlitteratur / roman

Mercedes-snittet : krimi


Beskrivelse


Krimi. Journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer bliver begge sat på sagen, da en dreng forsvinder. Et nervepirrende og psykologisk spil om hævn og om synsbedrag og personer med ar i hjertet tager sin begyndelse.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 4. maj 2018

Er du til et overordentlig nervepirrende og psykologisk spil om hævn? Så er Anne Mette Hancocks anden selvstændige bog i serien om Kaldan og Schäfer til dig! For alle, der elsker en god krimi.

Lukas er forsvundet og børnene i skolegården snakker om en mystisk æblemand. Det eneste spor er Lukas' telefon, der afslører, at han lider af pareidolia som gør, at man ser ansigter i døde ting. Journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer bliver begge sat på sagen, hvor Heloises viden og arbejde med PTSD-ramte soldater skal vise sig nyttigt for Schäfer, da sagen pludselig tager en uhyggelig drejning.

Hancock fik det danske kriminalakademis debutantpris for sin første krimi Ligblomsten. Denne selvstændige 2. del er en god efterfølger med et fint plot. Endvidere skal det nævnes, at hovedpersonerne Kaldan og Schäfer, på samme behagelige måde som i etteren, er portrætteret levende, charmerende og humoristisk - så hvis man faldt for dem i "" må man bestemt læse "Mercedes-snittet". Et gedigent godt stykke skønlitterært krimi-håndværk.

Det anbefales at læse Hancocks LigblomstenMosefolkDyndkongens datter, som er første bind i serien, der leder op til Mercedes-snittet - trods at de kan læses uafhængig af hinanden. Herudover er Mosefolk og Dyndkongens datter af to andre store kvindelige krimiforfattere et læs værdDet anbefales at læse Hancocks Ligblomsten, som er første bind i serien, der leder op til Mercedes-snittet - trods at de kan læses uafhængig af hinanden. Herudover er og Dyndkongens datter af to andre store kvindelige krimiforfattere et læs værdDet anbefales at læse Hancocks Ligblomsten, som er første bind i serien, der leder op til Mercedes-snittet - trods at de kan læses uafhængig af hinanden. Herudover er Mosefolk og af to andre store kvindelige krimiforfattere et læs værd.


litteratursiden.dk

d. 12. juni 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 12. juni 2018

Anne Mette Hancock beviser med sommerens bedste krimi, at hun hører til toppen af ligaen. Schäfer og Kaldan kommer på en yderst vanskelig sag, da en lille dreng sporløst forsvinder. Et opkald fra sko...


Jyllands-posten

d. 24. juni 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 24. juni 2018


Politiken

d. 29. juli 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 29. juli 2018