Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mere af det gode brød


Beskrivelse


Opskrifter på brød og kager bagt på fuldkorn af forskellig slags.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 20. maj 2016

Opskrifter på brød og kager bagt på fuldkorn. For seriøse og erfarne hjemmebagere, der er indstillet på, at vejen til godt bagværk går gennem gode kornsorter, hjemmelavet surdej og velafprøvede teknikker.

Forfatteren står bag det legendariske bageri Tartine Bakery i San Francisco. I denne bagebog præsenterer han metoder, teknikker og opskrifter på kvalitetsbrød og -kager, som er kendetegnet for hans bageri. Det aktuelle udgangspunkt er fuldkorn af forskellig slags, ofte gamle korntyper, og med en basissurdej er det muligt at lave mange forskellige slags brød. I tekst og billeder introduceres metoder og teknikker, hvorefter der kommer opskrifter. Forfatteren er fortaler for digitale køkkenvægte, og hvorfor ser man i kageopskrifterne, hvor han konsekvent bruger skæve mål som fx 163 gram honning, 243 gram mel eller 57 gram smør.

En gennemarbejdet og inspirerende bagebog med indbydende billeder af på en gang lette og rustikke brød og af lækre skærekager og småkager. Den dygtige hjemmebager vil have meget fornøjelse af bogen, mens mere uerfarne sandsynligvis vil blive afskrækket af nogle af ælteteknikkerne og af de meget præcise målangivelser.

Ud over Chad Robertsons egen Det gode brødMeyers bageriDet perfekte brødBrød med bid iDen økologiske bagerHjemmebagt, hvor han bruger hvedemel i stedet for fuldkorn, findes fx disse bagebøger af høj kvalitet: Meyers bageri (De bedste opskrifter), Det perfekte brød, Brød med bid i, Den økologiske bager og HjemmebagtUd over Chad Robertsons egen Det gode brød, hvor han bruger hvedemel i stedet for fuldkorn, findes fx disse bagebøger af høj kvalitet: (De bedste opskrifter), Det perfekte brød, Brød med bid i, Den økologiske bager og HjemmebagtUd over Chad Robertsons egen Det gode brød, hvor han bruger hvedemel i stedet for fuldkorn, findes fx disse bagebøger af høj kvalitet: Meyers bageri (De bedste opskrifter), , Brød med bid i, Den økologiske bager og HjemmebagtUd over Chad Robertsons egen Det gode brød, hvor han bruger hvedemel i stedet for fuldkorn, findes fx disse bagebøger af høj kvalitet: Meyers bageri (De bedste opskrifter), Det perfekte brød, , Den økologiske bager og HjemmebagtUd over Chad Robertsons egen Det gode brød, hvor han bruger hvedemel i stedet for fuldkorn, findes fx disse bagebøger af høj kvalitet: Meyers bageri (De bedste opskrifter), Det perfekte brød, Brød med bid i, og HjemmebagtUd over Chad Robertsons egen Det gode brød, hvor han bruger hvedemel i stedet for fuldkorn, findes fx disse bagebøger af høj kvalitet: Meyers bageri (De bedste opskrifter), Det perfekte brød, Brød med bid i, Den økologiske bager og .