Bøger / faglitteratur

Mere energi : fysisk, mentalt, spirituelt


Beskrivelse


Om at skabe - og ikke mindst styre - sit fysiske, mentale og spirituelle energiniveau ved at arbejde med sit forhold til mad, motion, udseende, nydelse, relationer, rigdom og spiritualitet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2010

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 3. maj 2010

Bogen om at få mere energi i hverdagen - mentalt, fysisk og spirituelt - henvender sig til kvinder, som ønsker inspiration og værktøjer til at arbejde med sig selv.

Gitte Koldtoft er energicoach, hun har stor erfaring som personlig træner og kostvejleder, hun holder foredrag og skriver i "Magasinet Q", og sammen med Pernille Aalund udgav hun i 2008 bogen Wauw-effekten. Formålet med bogen er at inspirere læseren til at finde værktøjer til at få mere energi, og derned få det optimale ud af livet hver dag. Energien kan findes inden for mange områder: her er bl.a. tale om energimad, energitræning, energicoach, nydelsens energi, energilook, energipenge og spirituel energi. Efter hvert kapitel er mange henvisninger til bøger, film og links på nettet. Man kan vælge at slå ned på et af områderne, eller følge bogen kapitel for kapitel. Inden for hvert område bliver man som læser stillet mange spørgsmål og der er forslag til øvelser. Gitte Koldtoft skriver med energi, og hun er god til at formidle sin viden om hvordan man bliver sin egen energiekspert.

Vi har en del selvhjælpsbøger om personlig udvikling og hvordan man bliver klogere på sig selv, og jeg tror Gitte Koldtofts bog henvender sig til de samme kvinder, som læser Pernille Aalund, Thorbjörg Hafsteinsdottir, Sofia Manning og Mia Törnblom.

For målgruppen inspirerende læsning, som er til at forstå. Personlig udvikling er et emne, vi har meget om i forvejen, men også et emne som konstant bliver efterspurgt.