Bøger / faglitteratur / mønstre

Mere - i læder og pels


Beskrivelse


27 modeller, fra funktionelle ting til boligen, til dig og til turen, i materialerne læder og pels. Med anvisninger, illustrationer og mønstre til alle modeller i stilrent nordisk look. Til den lidt øvede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2015

af

af

Camilla Sejerøe

d. 15. okt. 2015

Præsentation af 27 opskrifter på ting i pels og læder, tasker, ting til boligen og til turen. Alt i stilrent nordisk look. Til den lidt øvede hobby-lædersmed.

Bogen er holdt i samme stil som de foregående fra forlaget, kvadratisk og med samme skrifttype. Denne er dog indbunden. Alle opskrifter følges af et farvefoto, en beskrivelse og et mønster. Eva Deigaard er beklædningsformgiver og Henriette Andersen er håndarbejdslærer.

En flot bog med mange modeller. Der er gået grundigt til værks, og tingene er grundigt forklaret. Modellerne er klassiske med et et lille skævt tvist, og passe rigtig godt i den skandinaviske stil.

Eva Deigaard og Henriette Andersen har tidligere udgivet bøger om emnet. Bogen anbefaler at man først konsluterer én af forgængerne, PelsLæderTasker - i læder og pels eller Læder for at lære de grundlæggende teknikker. Sammen udgav de i 2014 bogen Tasker - i læder og pelsEva Deigaard og Henriette Andersen har tidligere udgivet bøger om emnet. Bogen anbefaler at man først konsluterer én af forgængerne, Pels eller for at lære de grundlæggende teknikker. Sammen udgav de i 2014 bogen Tasker - i læder og pelsEva Deigaard og Henriette Andersen har tidligere udgivet bøger om emnet. Bogen anbefaler at man først konsluterer én af forgængerne, Pels eller Læder for at lære de grundlæggende teknikker. Sammen udgav de i 2014 bogen .