Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mere Magiske Mads


Beskrivelse


Magiske Mads og den store eftersøgning: En dag, hvor Magiske Mads bliver sur på sin far, tryller han ham ind på en tegning. Da et pludseligt vindstød fjerner tegningen, starter en større eftersøgning af faderen.
Magiske Mads på sommerferie: En faretruende lastbil, et pillehungrende bjerg og Mads' magiske tryllerier gør hans og forældrenes planlagte drømmeferie til et sandt mareridt.
Magiske Mads og datter: Magiske Mads kan trylle. Som regel med et meget kaotisk resultat. Mads har lagt det på hylden, nu hvor han er voksen - lige indtil hans datter får sat gang i trylleriet igen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2021

af

af

Helle Laursen

d. 18. maj 2021

Magiske Mads kan trylle. Som regel med et meget kaotisk resultat. Mads har lagt det på hylden, nu hvor han er voksen - lige indtil hans datter får sat gang i trylleriet igen. Højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 8 år.

Den første bog i serien om Magiske Mads udkom i 1981. Nu er to tidligere og en ny historie blevet samlet i denne bog. De to genoptrykte historier er "Magiske Mads og den store eftersøgning", oprindeligt bind 4, og "Magiske Mads på sommerferie", der var 5. bind. Den nye historie er "Magiske Mads og datter". Her er Mads blevet voksen og har datteren Sofie. Mads tryller ikke længere. Men i efterårsferien får Mads genopfrisket trylleriet, da han prøver at hjælpe Sofie med at opfinde en ko-prutte-opsamlings-maskine. Bogen er indbundet.

Sjove og gakkede fortællinger om Magiske Mads og hans familie, som stadig kan underholde. De to tidligere udgivelser holder bestemt stadig, og den nye historie ligger fint i tråd med dem. Den nye historie er blevet opdateret med mobiltelefoner, sociale medier og klimaproblemer. Illustreret med sort/hvide tegninger som de tidligere bøger. De fungerer godt og kan minde om eksempelvis serien om "Kaptajn Underhyler".

En anden opfinder er pigen Ella i SkumfidusmaskinenSommerkaos på GuldkystenDrengen der ville kunne noget (bare noget) Du kan også tage på sommerferie med Familien Rantanen i Sommerkaos på Guldkysten, og du finder mere magi og trylleri i Drengen der ville kunne noget (bare noget)En anden opfinder er pigen Ella i Skumfidusmaskinen Du kan også tage på sommerferie med Familien Rantanen i , og du finder mere magi og trylleri i Drengen der ville kunne noget (bare noget)En anden opfinder er pigen Ella i Skumfidusmaskinen Du kan også tage på sommerferie med Familien Rantanen i Sommerkaos på Guldkysten, og du finder mere magi og trylleri i .