Bøger / skønlitteratur til børn / gå på opdagelse

Mesterdetektiven Sherlock Flunk


Beskrivelse


Billedbog. Verdens dygtigste detektiv Sherlock Flunk er altid på sporet og ser alting - eller næsten i hvert fald... Flunk har brug for hjælp til at løse sit livs vanskeligste opgave på planeten Kejstand! En røverbande er på færde og den skal fanges...

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2011

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 10. feb. 2011

Ny titel i den stadig populære serie om Flunkerne, hvor målgruppen er de 4-8-årige. Bogens tekst kan selvlæses fra ca. 10 år.

Flunker-fans vil juble - flunkerne er over os for sekstende gang med en ny titel, og her kan billedbogslæsere efter samme koncept og i den samme crazy tegneseriestil gå på opdagelse i billederne af de små rummænd. I denne historie er det verdens dygtigste detektiv Sherlock Flunk der er på banen. Han er altid på sporet og ser alting - eller næsten i hvert fald. Og det er her, man som læser kommer ind i billedet. Flunk har brug for hjælp til at løse sit livs vanskeligste opgave på planeten Kejstand! En røverbande er på færde og den skal fanges. Som i tidligere mange flunkebøger fortæller en komprimeret tekst, hvad der foregår, og hvad dette farverige opslags opgaver går ud på. Opgaverne genkendes fra tidligere bind og går bl.a. ud på at finde forskelle og ligheder, detaljer og gentagelser. Illustrationerne ligner i stil og farverige farveskala de andre bøger i serien, tegneserieagtig stil med charme.

Der findes efterhånden rigtig mange finde- og myldrebilledbøger, men disse små rummænd står nok for den største popularitet. Bedst sammenlignelig er nok myldrebilledbøgerne Uret i jordens indre og Baronens svinestreg, begge 2010.

Endnu en vellykket titel i den populære serie. Bogen kan opleves på forskellige planer, alt efter hvilken forudsætning man har, og hvor gammel man er. Der vil helt sikkert også blive rift om denne bog om de populære væsener.Informationer og udgaver