Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Mette Frederiksen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2019

af

af

Karsten Boll

d. 8. aug. 2019

Mette Frederiksen er politiker. I 2019 blev hun statsminister i Danmark. Hun er den yngste statsminister nogensinde. Læs om hende i denne bog. For 8-10 år.

Mette Frederiksen er formand for Socialdemokratiet. Her fortælles om hende som ung, hendes parti, valgkamp og hvordan et folketingsvalg foregår. Bogen har indholdsfortegnelse og bagerst et kort stikordsregister. Bogen har fotos på hvert opslag og nogle steder supplerende faktabokse. Tekstens sværhedsgrad er lix 21. Forfatteren kendes også fra titler som Niklas LandinJapan og Japan. Der findes opgaver til fri afbenyttelse på www.turbine-undervisning.dkMette Frederiksen er formand for Socialdemokratiet. Her fortælles om hende som ung, hendes parti, valgkamp og hvordan et folketingsvalg foregår. Bogen har indholdsfortegnelse og bagerst et kort stikordsregister. Bogen har fotos på hvert opslag og nogle steder supplerende faktabokse. Tekstens sværhedsgrad er lix 21. Forfatteren kendes også fra titler som Niklas Landin og . Der findes opgaver til fri afbenyttelse på www.turbine-undervisning.dk.

Fin beskrivelse af Mette Frederiksen som person, de funktioner, der knytter sig til at være politiker og afholdelse af et folketingsvalg. Gode og velvalgte fotos.

Der findes ikke andre letlæste bøger om Mette Frederiksen. Om folketinget findes desuden FolketingetFolketinget, 2014, og ,2007Der findes ikke andre letlæste bøger om Mette Frederiksen. Om folketinget findes desuden , 2014, og ,2007.