Bøger / faglitteratur / kogebøger

Meyers julemad


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 6. okt. 2015

Kogebog der indeholder alt hvad man har brug for, for at komme igennem december. For alle, der elsker julen og/eller ny nordisk mad.

Bogen har kapitler om mad til Mortens aften, juleaften, nytårsaften, decembermad, julefrokostmad og søde sager. Til slut også lidt tømmermandsmad til 1. januar. Her er opskrifter på de helt klassiske retter og på vintermad i den nordiske tradition. Bogen sluttes med et alfabetisk register. Claus Meyer har en lang række kogebøger bag sig og er bl.a. kendt fra tv.

Det er en lækker bog med et flot tidløst layout. Der er ikke billeder på hvert opslag, men de billeder der er, emmer af lækker mad og jul. Jeg synes, at bogen indeholder en god kombination af de retter, som vi alle forbinder med julen og som der ikke skal pilles ved, og vintermad med en ny vinkel.

Den minder en del om Karolines store julekogebog fra 2014 der også indeholder de klassiske juleopskrifter, nytårsmad og hverdagsmad til december måned. Ligeledes Jeg glæder mig i denne tid - af brødrene Price, som dog har et oldschool layout. Meyer selv har i 2013 udgivet Julemad. Nærværende bog indeholder alle opskrifter fra denne bog og en række opskrifter fra hans andre bøger JulemadKarolines Store JulekogebogJeg glæder mig i denne tid -JulemadJulemadDen minder en del om Karolines store julekogebog fra 2014 der også indeholder de klassiske juleopskrifter, nytårsmad og hverdagsmad til december måned. Ligeledes af brødrene Price, som dog har et oldschool layout. Meyer selv har i 2013 udgivet Julemad. Nærværende bog indeholder alle opskrifter fra denne bog og en række opskrifter fra hans andre bøger JulemadDen minder en del om Karolines store julekogebog fra 2014 der også indeholder de klassiske juleopskrifter, nytårsmad og hverdagsmad til december måned. Ligeledes Jeg glæder mig i denne tid - af brødrene Price, som dog har et oldschool layout. Meyer selv har i 2013 udgivet . Nærværende bog indeholder alle opskrifter fra denne bog og en række opskrifter fra hans andre bøger Den minder en del om Karolines store julekogebog fra 2014 der også indeholder de klassiske juleopskrifter, nytårsmad og hverdagsmad til december måned. Ligeledes Jeg glæder mig i denne tid - af brødrene Price, som dog har et oldschool layout. Meyer selv har i 2013 udgivet . Nærværende bog indeholder alle opskrifter fra denne bog og en række opskrifter fra hans andre bøger .