Bøger / faglitteratur / kogebøger

Middage : sund & slank året rundt


Beskrivelse


Opskrifter på middagsretter, der følger årstiderne. Med familietips og kalorieberegning til de enkelte opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2010

af

af

Conni Boll Christensen

d. 15. feb. 2010

De Danske Vægtkonsulenter (DDV) udgiver her den anden kogebog i en serie, der følger årstiderne. Bogen henvender sig til alle, der gerne vil leve et sundt og vægtreducerende liv, hvor årstidens råvarer er i centrum.

DDV har efterhånden udgivet en lille snes kogebøger, der alle bruges flittigt af bibliotekets lånere. Både de der følger vægtkonsulenternes program men også andre, der gerne vil tabe sig. Alle bøgerne er kendetegnet ved, at velkendte råvarer kombineret med DDV's egne produkter bruges til at lave enkle retter, der nemt kan fusioneres med de mere traditionelle danske middagsretter, som her fx hakkebøffer, pizza, lasagne, koteletter, mørbrad, kylling og laks, naturligvis serveret med mange grøntsager. Alle opskrifter ledsages af et familietip om retten, et kalorieregnskab og oplysninger om, hvordan retten afkrydses i DDV's kostprogram. Bogens layout, indledning, register, illustrationer og opbygning af opskrifterne svarer til den første bog i serien, som handler om frokostretter.

Min stikprøvekontrol af DDV's udgivelser viser nærmest ingen sammenfald af opskrifterne.

Endnu en let anvendelig slankekogebog fra DDV. Denne gang om årstidsbestemte middagsretter, der med garanti vil falde i lånernes smag, både bogen og maden.