Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Mig & mini - strik


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på sweatre, bluser og cardigans til kvinder og børn (1-12 år) i lette garner. Modellerne er af varierende sværhedsgrad. Med trin-for-trin vejledninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. jan. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 9. jan. 2019

Bluser, cardigans og sweatre i de fineste mønstre til mor og de lidt større børn. Sværhedsgraden varierer fra de lette til de svære opskrifter, så alle strikkere kan være med her.

Indholdsbetegnelsen giver et visuelt overblik over bogens strik. Efterfølgende er der en forklaring om størrelser, som går fra small til x-large, lidt strikketips og en vejledning i, hvordan man ind- og udtager masker. Herefter følger opskrifter på 27 bluser og 2 huer, som bliver ledsaget af et billede. Bagerst er der en garnoversigt.

I vanlig Samsøe stil er bogen her virkelig lækker, inspirerende og fuld af flotte billeder i et godt layout. Opskrifterne har en god trin-for-trin forklaring, der gør det nemt at strikke de fine bluser.

Bogen minder om Samsøes egne Suveræn strik på den feminine mådeMere feminin strik og Mere feminin strikBogen minder om Samsøes egne Suveræn strik på den feminine måde og .