Bøger / faglitteratur til børn

Mig og min krop


Beskrivelse


Bliv klogere på kroppen og få svar på, hvorfor vi mennesker ser ud og udvikler os, som vi gør.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2021

af

af

Stine Veisegaard

d. 2. mar. 2021

Bliv klogere på kroppen og få svar på, hvorfor vi mennesker ser ud og udvikler os, som vi gør. Fra 10 år.

Fagbog om menneskekroppen og de forandringer, du gennemgår, når du er barn og ung. Igennem fire kapitler, der alle stiller spørgsmål, fortælles om, hvorfor kroppen ser ud som den gør. Hvad har kroppen brug for, hvorfor gør kroppen, som den gør og hvorfor forandrer kroppen sig? Bogen indledes med indholdsfortegnelse, der viser kapiteloverskrifterne med underkapitler, og den har flere farvede illustrationer. Forfatteren er kendt fra Mig og min hjerne.

Bogen giver underholdende viden om kroppen. Den henvender sig primært til dig, der er ved at komme i puberteten og derfor kan have en masse spørgsmål. Kapitlerne kan virke lange, men de er underholdende og har et levende sprog. Undervejs findes farvede illustrationer. Du hører ikke kun om kroppens forandringer under puberteten, men får også viden om evolutionshistorien.

Bogen adskiller sig fra andre ved at have mere tekst og et mere personligt sprog, henvendt direkte til den, der læser. Der er flere bøger om emnet pubertet fx PigesnakDrengesnakGåden om kroppen og Drengesnak. Gåden om kroppen i serien "De små fagbøger" giver også svar på, hvorfor menneskekroppen er, som den er, og har udviklet sig, som den harBogen adskiller sig fra andre ved at have mere tekst og et mere personligt sprog, henvendt direkte til den, der læser. Der er flere bøger om emnet pubertet fx Pigesnak og . Gåden om kroppen i serien "De små fagbøger" giver også svar på, hvorfor menneskekroppen er, som den er, og har udviklet sig, som den harBogen adskiller sig fra andre ved at have mere tekst og et mere personligt sprog, henvendt direkte til den, der læser. Der er flere bøger om emnet pubertet fx Pigesnak og Drengesnak. i serien "De små fagbøger" giver også svar på, hvorfor menneskekroppen er, som den er, og har udviklet sig, som den har.


litteratursiden.dk

d. 4. maj 2021

af

af

Linda Hesel Brandorff

d. 4. maj 2021

Er kroppen smart eller mærkelig, og hvad kan vi bruge den til? Find svar og test dig selv i lærerig og humoristisk faktabog om næsten alt om kroppen. 'Mig og min krop' er i bedste Spørge-Jørgen stil b...


Børn & bøger

Årg. 74, nr. 5 (2021)

af

af

Eiler Jensen (f. 1946)

Årg. 74, nr. 5 (2021)