Bøger / skønlitteratur til børn

Mille og Mulle fra top til tå


Beskrivelse


Billedbog. Lær kroppen at kende med det populære makkepar musen Mulle og kaninen Mille. Ved du, hvor dine fødder, ben og mave er? Det ved Mulle og Mille og de ved også, hvad de forskellige kropsdele kan bruges til.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. maj 2017

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 30. maj 2017

Lær kroppen at kende med det populære makkepar musen Mulle og kaninen Mille. Enkelt billedbog til de 2-4-årige og deres voksne.

Ved du hvor dine fødder, ben og mave er? Det ved Mulle og Mille og de ved også hvad de forskellige kropsdele kan bruges til. Med hovedet kan man fx tænke sig om og bruge sin fantasi. Benene kan løbe stærkt, med ørene kan man lytte og med næsen kan man lugte. Hvad mon lugter godt og hvad mon lugter skidt? På hver side opfordres barnet til at finde og pege på hver enkelt kropsdel, og der stilles enkle spørgsmål og opgaver.

Sød og charmerende billedbog om de forskellige kropsdele og hvad de bruges til. Bogen lægger fint op til samtale mellem barnet og den voksne oplæser, og barnet opfordres til at bruge kroppen aktivt i læsningen. Bogen virker solid med sider af kraftigt papir.

Bogen her minder, i stil og layout, om de andre bøger i serien om Mille og Mulle. Serien "Lille krop" af Emma Adbåge giver også fin anledning til en snak om kroppens forskellige funktioner læs fx Lille næseLille mave og Lille maveBogen her minder, i stil og layout, om de andre bøger i serien om Mille og Mulle. Serien "Lille krop" af Emma Adbåge giver også fin anledning til en snak om kroppens forskellige funktioner læs fx Lille næse og .Informationer og udgaver