Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Milo og My. Bind 2


Beskrivelse


Milo og My bor med mor og far. Mor og far skal på tur. Så Milo og My skal sove hos Ali. Milo, My og Ali går en tur. De går op til Jala. Jalas ene lam er væk. Kan Milo, My og Ali finde det?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. maj 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 30. maj 2018

Milo og My bor med mor og far. Mor og far skal på tur. Så Milo og My skal sove hos Ali. Milo, My og Ali går en tur. De går op til Jala. Jalas ene lam er væk. Kan Milo, My og Ali finde det? For begynderlæsere mellem 6 og 7 år.

Dette er anden bog i serien om Milo og My. Bogen har lix 5, ligesom den første bog i serien, og er skrevet i et letlæst sprog med korte sætninger, stor typografi og mange gentagelser. Ordene er fortrinsvis lydrette og ord fra listen over de 120 mest hyppigt anvendte ord. Vi føler børnene Milo og My og deres oplevelser sammen med familie, venner og husdyr.

Det er en god bog for begynderlæsere, som er ved at knække læsekoden. De mange gentagelser hjælper med at gøre læsningen lettere samt at få automatiseret ordene. Bogens illustrationer er tegnet i en simpel, glad streg og støtter læseforståelsen fint.

Hvis man er glad for denne bog, vil man også blive glad for den første bog i serien: Milo og My. 1. Derudover findes der utallige andre letlæste bøger med udgangspunkt i det lydrette samt de 120 hyppigst anvendte ord. Det kunne eksempelvis være titlen Teo og DyMilo og My. Bind 1Teo og DyHvis man er glad for denne bog, vil man også blive glad for den første bog i serien: Milo og My. 1. Derudover findes der utallige andre letlæste bøger med udgangspunkt i det lydrette samt de 120 hyppigst anvendte ord. Det kunne eksempelvis være titlen .