Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Min ærlighed


Beskrivelse


Fie Laursens (f. 1996) personlige beretning om en barndom med mobning, hendes forhold til Los Angeles, graviditet, abort og om omkostningerne ved at være realitystjerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. maj 2017

af

af

Louise Urban Andersen

d. 16. maj 2017

Reality stjernen Fie Laursen taler ud om sit liv. Bogen kan læses af alle, der holder af reality verdenen.

Reality stjernen, Fie Laursens formål med at skrive denne bog er at tale ud om hele sit liv. Hun ønsker at gøre op med alle løgnene, opdigtede dramaer og sit maskespil, så læseren kan se den sande Fie Laursen. Hun fortæller om sin barndom, der var præget af mobning, spiseforstyrrelser og en stalker, der gjorde at hun en stor del af sin skoletid skulle være under voksnes beskyttelse. Der er også fortællingen om hendes passionerede forhold til L.A., hvor hun påtænker at bosætte sig i fremtiden, da byen gør hende ubekymret og fri. Hun afslører sin største hemmelighed, som hun har båret rundt på i mange år. Der er beskrivelser af familiens store betydning, hendes graviditet og abort, samt de sociale mediers rolle i hendes liv. Et kapitel er viet til Fies bekendte, der beskriver deres forhold til hende. Bogen indeholder fotos og uddrag fra Fies egen dagbog.

Fie Laursen lover med denne bog at fortælle ærligt om alt i sit liv, men det sker bare ikke. Der er navne, hun ikke nævner og oplevelser, hun "tager med sig i graven". Hun afslører sin største hemmelighed: at hun har manglet en tand og har måttet gå med tandprotese. Når det er standarden, er problemerne, og dermed indholdet i bogen, ikke særlig vægtigt, men mange unge mennesker vil finde bogen interessant.

I samme genre findes bl.a. Gustav.