Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Min bagebog : trin for trin


Beskrivelse


Bagebog med 10 opskrifter på kager og andre lækre sager. Alle opskrifter forklares med trin for trin vejledning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2016

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 2. feb. 2016

Bagebog med 10 slik- og bageopskrifter og trin for trin vejledning. For børn på 6-12 år - de yngste skal nok have lidt voksenhjælp til fx den varme ovn.

Bogen indeholder 10 opskrifter på desserter, kager og slik. Det er hindbærdessert, cheesecake samt havregrynskugler, cornflakesguf og kiksekage, som ikke kræver bagning i ovn. Kager, som bages i ovn er karamelkager, småkager samt blåbærmuffins og ribstærte. Hver opskrift fylder 4 sider. Først er der liste over ingredienser,som findes frem, når opskriften vælges derefter farvefoto og vejledning; "Gør sådan", hvor det trin for trin beskrives i 5-9 trin. Bagest efterord til de voksne.

Det er en lettilgængelig og brugbar bog med ret lette opskrifter i moderne layout. Bogens layout er præget af sarte pastelfarver med instruktive tegnede illustrationer og farvefotos.

Bogen kan sammenlignes lidt med Min egen bagebogBørnenes bagebog, 2015, som også bruger trin for vejledninger, men den har flere bageopskrifter. I samme boldgade med endnu flere opskrifter er Børnenes bagebog, 2015Bogen kan sammenlignes lidt med Min egen bagebog, 2015, som også bruger trin for vejledninger, men den har flere bageopskrifter. I samme boldgade med endnu flere opskrifter er , 2015.