Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min bedste bog - maskiner


Beskrivelse


Pegebog med fotos af maskiner på bondegården, biler, udrykningskøretøjer, maskiner på byggepladsen, lastbiler og store maskiner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2020

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 25. maj 2020

To små pegebøger, den ene der beskriver babys dag, den anden med seje maskiner. For de allermindste på 0-2 år.

I "Min bedste bog - babys dag" er der et opslag om følelser, et om sanser, et om hvad baby kan, et om babys legetøj, et om babys krop, et om babys hjem og babys dag og alle de ting som baby kommer i kontakt med i løbet af en dag. Der er massevis af legetøj, mad, tøj osv. I "Min bedste bog - maskiner" er der et opslag med bondegårdsmaskiner, et med biler, et med udrykningskøretøjer, et med byggepladsen, et med lastbiler, et med store maskiner og et med farverige køretøjer.

To søde pegebøger med en masse fine fotos af alle de ting, som de mindste holder af at kigge på. Især "Min bedste bog - babys dag" fungerer rigtig godt, også i en dansk kontekst. I "Min bedste bog - maskiner" kan opslaget om udrykningskøretøjer forvirre lidt, da det er udrykningskøretøjer fra andre lande end Danmark. Men så kan det give en god snak om, at ambulancer og lignende kan se ud på mange forskellige måder.

I Min første Pixi om maskinerSe lige bilerne!Mine første 100 ord og Se lige bilerne! kan man også se billeder af maskiner af alle slags. I Mine første 100 ord er der også en masse fotos fra det lille barns hverdagI Min første Pixi om maskiner og kan man også se billeder af maskiner af alle slags. I Mine første 100 ord er der også en masse fotos fra det lille barns hverdagI Min første Pixi om maskiner og Se lige bilerne! kan man også se billeder af maskiner af alle slags. I er der også en masse fotos fra det lille barns hverdag.Informationer og udgaver