Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min bedste bog - ord


Beskrivelse


Pegebog med billeder af legetøj, tøj, mad, dyr og ting i hjem og have.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jan. 2019

af

af

Bo Knudsen

d. 14. jan. 2019

To farvestrålende pegebøger med papsider og farvefotos, dels af ting i barnets nærhed og dels af ting, der har med dyr, planter og landbrug at gøre. Til at pege i og snakke sammen om med de 1-2-årige hjemme og i dagpleje/vuggestue.

"Ord" har fotos af legetøj, tøj, mad, ting i hjem og have samt lidt dyr. "Bondegård" har fotos af dyr, grøntsager og landbrugsmaskiner. Bøgerne har faneblade, der markerer indholdet for hvert af de 7 opslag. På alle opslag er der 1 større foto, 4 lidt mindre, hver med et ord, samt et antal små relaterende fotos langs kanten. Bøgerne er 15x15 cm.

Slidstærke, enkle og brugbare begynderbøger, der kan skabe dialog på sengekanten og i institutionen. Det er en smagssag, hvorvidt man synes om den internationale og neutrale stil uden særpræg, der passer til alle børn i hele vores del af verden. Bøgernes skarpe fotos på ensfarvet baggrund giver ikke begreb om de forskellige tings størrelse i forhold til hinanden, men de har umiskendeligt direkte børneappel.

Der er mange lignende bøger fx Min lille bog om min dagMine første 50 ordOrd med Mimbo Jimbo eller Mine første 50 ord. I samme genre men i en helt anden stil synes jeg, en bog som Ord med Mimbo Jimbo udmærker sigDer er mange lignende bøger fx Min lille bog om min dag eller . I samme genre men i en helt anden stil synes jeg, en bog som Ord med Mimbo Jimbo udmærker sigDer er mange lignende bøger fx Min lille bog om min dag eller Mine første 50 ord. I samme genre men i en helt anden stil synes jeg, en bog som udmærker sig.Informationer og udgaver