Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Min dejlige hud : trin for trin-guide


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. aug. 2015

af

af

Stine Veisegaard

d. 10. aug. 2015

Som teenager kan det være svært at holde styr på sin hud. Heldigvis kan du få tips og hjælp i denne bog. Bogen har opskrifter på hjemmelavede skønhedsprodukter. Til dig, som er teenager og ønsker at passe på din hud.

Bogen er fyldt med opskrifter på hjemmelavede masker og plejende skønhedsprodukter. Alle lavet af råvarer, der er at finde på køkkenhylderne. Forsiden viser tre smilende unge piger med skønhedsmasker, og på bagsiden står, at bogen henvender sig til teenagere. Indledningsvis er et spørgeskema, der hjælper med at finde ud af hvilken hudtype, man har. Herefter et afsnit med råd til den daglige pleje, selvfølgelig ud fra ens hudtype. Et særligt afsnit, med akut hjælp til uren hud, indeholder gode råd til valg af den rette kost og hudpleje. Til sidst tips til pleje af hænderne og fødderne. Bogen er fyldt med farvede fotos og trin for trin billedanvisninger. Teksten er skrevet på sider med douce farver. Undervejs masser af faktabokse med tips, opskrifter og råd.

Utrolig lækker bog, der i format og layout fremtræder flot. Let at læse og brugervenlig. Der findes andre bøger med flere opskrifter, men denne er fin, enkel, lettilgængelig og vil kunne selvlæses fra 10 år.

Minder om bøgerne Hej smukkeNordisk skønhed og Nordisk skønhed. Sidst nævnte er dog mere omfattende og har flere opskrifterMinder om bøgerne Hej smukke og . Sidst nævnte er dog mere omfattende og har flere opskrifter.