Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Min dukkegarderobe : 12 fine opskrifter på lækkert dukketøj og tilbehør


Beskrivelse


12 strikkeopskrifter til dukketøj, der passer til babydukken Leonora fra Asi. Opskrifterne kan bruges til både drenge- og pigedukker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. aug. 2018

af

af

Helle Laursen

d. 29. aug. 2018

12 strikkeopskrifter til dukketøj, der passer til babydukken Leonora fra Asi. Opskrifterne kan bruges til både drenge og pigedukker. Alle strikket i økologiske bomulds- og uldsgarn i basisteknikker så de allerfleste kan være med, også begyndere.

Hæftet indledes med et afsnit, der indeholder praktiske oplysninger om, hvilke dukker tøjet passer til, for opskrifterne kan også tilpasses til dukkerne Koke, Bebellino og Maria alle fra Asi. Helt kort beskrives materialer og teknikker inden vi kommer til opskrifterne. Hver opskrift starter med et dobbeltopslag med et farvefoto af modellen og en beskrivelse af garn, materialer, strikkefasthed samt hvordan man ændre størrelse, så den passer til den dukke, man strikker til. Ikke indbundet.

En indbydende og stemningsfuld strikkebog med dukketøj, hvor forside-fotoet fint afspejler tonen i hele hæftet. Der er mange flotte fotos til alle opskrifterne, som viser de færdige modeller både på dukken og de særlige detaljer tæt på. Opskrifterne er udarbejdet af Mette Hvitved, og hun gør opmærksom på at størrelserne i opskrifterne også vil kunne passe til en præmatur baby.

Mere strik til dukkerne fra Asi finder du i Dukkestrik af Mette Wendelboe Okkels.Informationer og udgaver