Bøger / skønlitteratur til børn / spænding

Min egen værste fjende


Beskrivelse


Tegneserie. Batman og Two-Face er på et roadtrip igennem USA for at finde kuren mod Two-Face's splittede personlighed. Men en dusør er sat på Batmans hoved og turen byder på en lang række kampe mod Batmans værste fjender.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2019

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 7. aug. 2019

Der er ramasjang for alle pengene, når Batman og Two-Face tager på et vildt roadtrip for at kurere Harvey Dent en gang for alle. Efter sig har de Batmans værste fjender. Efterfølgende forsøger Batman at få hjælp til at bekæmpe en virus og igen må han se sine fjender i øjnene. To tegneserier for både unge og voksne superheltefans.

Et væld af lejemordere er på jagt efter Batman. Han skal kæmpe mod bl. a. Firefly, Killer Moth, Black Spider, Gentleman Ghost, Killer Croc, King Shark, Amygdala, Copperhead, Chesire, Pingvinen og KGBeast. Alt sammen fordi Two-Face har udsat en dusør på hans hoved. Undervejs får Batman hjælp af Duke Thomas, den nye Robin, der her er på sin første rigtige mission. Efterfølgende møder vi bl. a. Mr. Freeze, Poison Ivy, Mad Hatter og ikke mindst Ra's Al Ghul, der trækker i trådene, sammen med de mystiske Blackhawks.

Der er fuld fart på med action, vold og kvikke spydigheder, i en grad vi ikke er vant til fra Batman. På den måde minder Snyders Batman, om Frank Millers "All Star Batman" mere end noget andet. Tempoet gør, at det nok ikke er her man springer på som ny læser, men garvede batman-fans vil have en fest. Seks forskellige tegnere, med John Romita Jr. kendt fra Kick-ass i spidsen, viser deres forskellige og vildt flotte tegnestil frem.

Serien er en del af forløbet "DC-universet genfødt", hvoraf der tidligere er udkommet Batman. Bog 1 og Justice League. Bog 1Batman. Bog 1 : Jeg er GothamJustice League. Bog 1 : UdslettelsesmaskinerneSerien er en del af forløbet "DC-universet genfødt", hvoraf der tidligere er udkommet Batman. Bog 1 og Justice League. Bog 1.