Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Min første faktabog om biler


Beskrivelse


Racerbiler, lastbiler, udrykningskøretøjer og busser. Der findes mange slags biler, og her bliver du klogere på nogle af dem. Fagbilledbog fra 3 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2020

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 5. aug. 2020

Racerbiler, lastbiler, udrykningskøretøjer og busser. Der findes mange slags biler, og her bliver du klogere på nogle af dem. Fagbilledbog fra 3 år.

De fleste kender en personbil, men der findes mange forskellige slags biler. Der er biler som bruges til at holde ferie i, biler som kan køre steder, hvor der ikke er almindelige veje, racerbiler som er designet til at køre hurtigt på en racerbane og lastbiler som bruges til at transportere varer. Så er der udrykningskøretøjer, busser og taxaer, som kan transportere flere på en gang. Anders Nyberg er en prisbelønnet svensk illustrator med flere bøger bag sig, fx Fantastiske fly.

Dejlige illustrationer med mange underholdende detaljer at tale om. Flere steder er der sjove ting som sker i baggrunden, som fx en ildspyende dinosaur på siden med udrykningskøretøjer. Kort og præcis tekst og relevante fakta om fx bilens indretning, lygternes funktioner og vejskiltes betydning. Hyggelig læsning for bilglade børn.

I På fartenAlt om fartøjerMik Mekaniks bedste biler omtales flere former for transportmidler og Alt om fartøjer kommer også ind på transport i luften og på vandet. Minder i tegnestil om bøgerne med Mik Mekanik, fx Mik Mekaniks bedste bilerI På farten omtales flere former for transportmidler og kommer også ind på transport i luften og på vandet. Minder i tegnestil om bøgerne med Mik Mekanik, fx Mik Mekaniks bedste bilerI På farten omtales flere former for transportmidler og Alt om fartøjer kommer også ind på transport i luften og på vandet. Minder i tegnestil om bøgerne med Mik Mekanik, fx .