Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min første Pixi om dyreunger


Beskrivelse


Pegebog med fotos af forskellige dyreunger, som fx en gris, en isbjørn, en chimpanse og en killing.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2019

af

af

Therese Bjerre Ekman

d. 4. sep. 2019

3 helt enkle pegebøger til de mindste om farver, dyreunger og maskiner. Fra 0 år.

Bøgerne er i pixi-format, og er i hårdt bind med blød polstring. De er illustreret med fotografier, og motiverne er på hvid baggrund. I "Maskiner" er der transportmidler som fx en bil, en scooter, en båd og et fly. I "Dyreunger" er der en blanding af bondegårdsdyr og zoologisk have-dyr, fx en pattegris, en chimpanse og en killing. "Farver" er illustreret med billeder af en grøn agurk, en hvid hund, en gul is og andre ting børn kender fra hverdagen. Hvert motiv følges af et enkelt ord eller to, der beskriver billedet.

Gode små bøger af den enkleste slags. De udmærker sig ved de tydelige illustrationer og ved det enkle og gode sprog, hvor tingene bliver kaldt ved rette navn - fx "Dyreunger" og ikke dyrebørn eller dyrebabyer.

Serien minder meget om BondegårdenDe første ord og De første ord fra serien "Min første bog", som også adskiller sig fra de fleste pegebøger til de mindste ved at have fotografier, ikke tegningerSerien minder meget om Bondegården og fra serien "Min første bog", som også adskiller sig fra de fleste pegebøger til de mindste ved at have fotografier, ikke tegninger.Informationer og udgaver