Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min første Pixi om søde babyer


Beskrivelse


Pegebog med fotos af spædbørn og velkendte ting fra spædbørns hverdag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 25. juni 2020

Fire små papbøger, der med fotos præsenterer det 0-2-årige barn for en række forskellige ting, dyr og babyer. Velegnet til sprogstimulering og begrebsdannelse.

Små, kvadratiske bøger (12 x 12 cm) med tykke papsider for de yngste. Bøgerne har hver sit tema: krible-krable dyr, nuttede dyr, ord og søde babyer. Fælles for bøgene er, at man på 6 opslag møder i alt 12 farvefotos med motiver, der hører under kategorien. Hvert foto ledsages af et dækkende ord, der er skrevet nedenfor. Dog adskiller bogen om de nuttede babyer sig således, at man her, fremfor blot enkelte ord, møder udsagn som "Jeg skal tisse!", "Se, jeg kan kravle!" og "Hej med dig!".

Bøgerne vil fungere godt sammen med de yngste, når ordforrådet skal udvides og sproget stimuleres. Bøgernes farvefotos er klare og repræsentative for det ord eller udsagn, de skal ledsage. Bøgerne fremstår solide, og siderne, der er i blankt og kraftigt pap, kan aftørres.

Der findes mange fine pegebøger og billedordbøger til de yngste, både Vi ser på tingAlle mine dejlige tingMin lille bog om min dagMin lille bog om bad og Alle mine dejlige ting er illustreret ved farvefotos. I serien "Min lille bog om..." er der en del tilsvarende titler, indenfor en stor mængde emner, fx Min lille bog om min dag og Min lille bog om badDer findes mange fine pegebøger og billedordbøger til de yngste, både Vi ser på ting og er illustreret ved farvefotos. I serien "Min lille bog om..." er der en del tilsvarende titler, indenfor en stor mængde emner, fx Min lille bog om min dag og Min lille bog om badDer findes mange fine pegebøger og billedordbøger til de yngste, både Vi ser på ting og Alle mine dejlige ting er illustreret ved farvefotos. I serien "Min lille bog om..." er der en del tilsvarende titler, indenfor en stor mængde emner, fx og Min lille bog om badDer findes mange fine pegebøger og billedordbøger til de yngste, både Vi ser på ting og Alle mine dejlige ting er illustreret ved farvefotos. I serien "Min lille bog om..." er der en del tilsvarende titler, indenfor en stor mængde emner, fx Min lille bog om min dag og .Informationer og udgaver