Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Min hæklede bamse : 4 bamser, 25 outfits


Beskrivelse


Lær at hækle fire bamser, du kan klæde ud i 25 forskellige outfits. Du kan fx lave hjorten Benedikte i polarsæt eller som heks. Nuttede designs til amigurumi-hækleren, der har prøvet det før.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2022

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 12. aug. 2022

Lær at hækle fire bamser, du kan klæde ud i 25 forskellige outfits. Du kan fx lave hjorten Benedikte i polarsæt eller som heks. Nuttede designs til amigurumi-hækleren, der har prøvet det før.

En bjørn, en hund, en hjort og en elefant i samme størrelse, så de tilhørende påklædninger kan mixes og matches. Bogen er inddelt i tre: opskrifter til grundfigurerne, figurvariationer (nøgen krop eller med bluse) og outfits, så du kan klæde bamserne ud som fisker, dyrlæge, ridder osv. Til flere outfits hører også tilbehør, fx en lille kat, fisk, skjold og sværd. Bogen indledes med "hækleskole" med næsten tyve forskellige masker med tegnede illustrationer samt tips til fx usynligt farveskift. Til alle masker findes QR-koder til videovejledninger. Dette er den argentinske hæklers eneste bog på dansk, men flere opskrifter kan findes på Pinterest, Instagram og Etsy.

"Godt klædt på!", står der på bagsiden af bogen, og dét bliver man sørme med den meget grundige gennemgang af redskaber og materialer, opskrifter med angivelse af sværhedsgrad og tydelige farvefotos af processen og det færdige resultat. De søde bamser er ikke til at stå for, og de har hver en lille tekst om deres personlighed.

Minder om Pica Pau og dyrevennernePica Pau og dyrevennerne 2Familien Kanin på rejseAmigurumiskatte og 2 fra en anden argentinsk hækler. I Familien Kanin på rejse kan man hækle tøj og udstyr til familien Kanin, og Amigurumiskatte vil også være et hitMinder om Pica Pau og dyrevennerne og fra en anden argentinsk hækler. I Familien Kanin på rejse kan man hækle tøj og udstyr til familien Kanin, og Amigurumiskatte vil også være et hitMinder om Pica Pau og dyrevennerne og Pica Pau og dyrevennerne 2 fra en anden argentinsk hækler. I kan man hækle tøj og udstyr til familien Kanin, og Amigurumiskatte vil også være et hitMinder om Pica Pau og dyrevennerne og Pica Pau og dyrevennerne 2 fra en anden argentinsk hækler. I Familien Kanin på rejse kan man hækle tøj og udstyr til familien Kanin, og vil også være et hit.Informationer og udgaver