Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Min havebog : trin for trin


Beskrivelse


En bog om at have det sjovt i haven, og om at få planter til at spire og gro.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. feb. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 3. feb. 2016

Flot og inspirerende bog til brug både hjemme og i indskolingen, daginstitutioner og SFO'er. Til selvstudie og aktivitet fra 8-11 år, og med voksenhjælp fra 5-6 år.

En bog om at have det sjovt i haven, og om at få planter til at spire og gro. Der er anvisninger på at dyrke solsikker og pelargonier i potter, kartofler i spande og tomatfrø i æggebakker. Der er også beskrivelser af, hvordan man kan dyrke bønner i vat og bruge dem til at spille med og på at lave hvidløgsost af spirede hvidløgsfed i stedet for at smide dem ud. Et kapitel handler om at lave fuglefoder og et andet om at samle harelorte og herefter så dem i kasser og se hvad harerne har spist. Bogen rummer indholdsfortegnelse og et efterord til voksne om forfatternes hensigt med den.

En indbydende bog. Let at læse. Alt bliver beskrevet med trin for trin vejledninger, suppleret af instruktive tegninger og fotos af de fremstillede produkter og af glade børn på arbejde i haven. Sproget er enkelt og teksten er sat i små og overskuelige blokke.

Det vrimler ikke med nye bøger om emnet. Denne vil kunne bruges sammen med Morgenfrue og hjulkroneHaven til maven og Haven til maven, som dog begge er for de lidt ældreDet vrimler ikke med nye bøger om emnet. Denne vil kunne bruges sammen med Morgenfrue og hjulkrone og , som dog begge er for de lidt ældre.