Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Min hemmelige dagbog : jeg er fri, jeg er mig


Beskrivelse


Soy Luna skal flytte fra Cancún, Mexico og sin bedste ven Simón, til Buenos Aires, Argentina. Mon hun kan stå på rulleskøjter det nye sted? Og får hun nogen venner? Soy Luna skriver om det hele i sin dagbog.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2017

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 29. maj 2017

Soy Lunas dagbog, hvor hun skriver om alle sine oplevelser, tanker og gode råd. Fra 10 år.

Soy Luna skal flytte fra Cancún i Mexico til Buenos Aires i Argentina. Det betyder hun skal flytte fra vennen Simon, og begynde på en helt ny skole i en helt ny by. Mon hun kan stå på rulleskøjter det nye sted? Og får hun nogen venner? Heldigvis bliver hun veninde med Nina og Símon kommer til Buenos Aires. Og der er en skaterbane! Men der er også nye problemer, fx hendes følelser for Matteo, Ámbars kæreste, og en dumpet matematikeksamen.

Bogen følger handlingen i Disney TV-serien om Soy Luna. Den er skrevet i dagbogsform, med gode råd og fotos sat ind, som i en scrapbog. Råd og refleksioner handler om veninder, venner, forelskelse og forældre og er i stil med de råd man finder i fx "Vi unge". Den er let i tonen og lidt overfladisk, men også underholdende.

En anden dagbog bygget på en Disneyfigurs oplevelser er Mals dagbogNikkis dagbog - historier fra et ik' specielt fedt liv. En anden rigtig god og underholdende dagbog om veninder, venner og hverdagens trængsler er Nikkis dagbog - historier fra et ik' specielt fedt livEn anden dagbog bygget på en Disneyfigurs oplevelser er Mals dagbog. En anden rigtig god og underholdende dagbog om veninder, venner og hverdagens trængsler er .