Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Min idrætslærer er et rumuhyre


Beskrivelse


Alle spiller det nye spil "Sølle Jordboere" som går ud på at finde Stjernefyrs svagheder og invadere Jorden med rumvæsner, og hvem er bedre til det end superheltens egen bror?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. maj 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 23. maj 2017

Luke har stadig ingen superkræfter som sin storebror, men det har nabopigen Lara til gengæld, og Luke føler sig kørt ud på et sidespor hvor han kun kan betragte dem redde verden gang på gang. For dem der kan lide sjove superheltehistorier fra ca. 10-12 år og opefter.

Luke er nødt til at indrømme overfor sig selv, at han er lidt misundelig på sin bror og veninde, som begge har fået superkræfter - tilsyneladende i situationer hvor det lige så godt kunne have været Luke der fik dem. Derfor bliver han måske lidt for meget grebet af det nye spil "Sølle Jordboere!" som tilsyneladende går ud på at invadere Jorden og finde på en måde at uskadeliggøre Stjernefyr på, og hvem kender bedre til superheltens svagheder end hans egen bror. Derfor kommer Luke til at gå lidt for langt, og være skyld i en katastrofe, der vil lægge hele Jorden øde. Men når de ægte superhelte er nede til tælling, er det folk som Luke der må tage sig sammen og redde dagen. Bogen er 2. bind i serien efter Min bror er en superhelt (2016).

Det er lykkedes forfatteren at skabe en efterfølger, som på mange måder er bedre end 1. bind i serien. Her bruges ikke tid på at introducere karaktererne, men til gengæld sættes Lukes forhold til sin bror og til super-helte og -skurke i perspektiv. Det er en velfortalt og spændende bog.

Anbefales til dem, der kunne lide Jordens største helteSuper 4Jeg er nummer fire, Super 4 og Jeg er nummer fireAnbefales til dem, der kunne lide Jordens største helte, og Jeg er nummer fireAnbefales til dem, der kunne lide Jordens største helte, Super 4 og .


Weekendavisen

d. 11. aug. 2017

af

af

Emil Blichfeldt

d. 11. aug. 2017