Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Min lærer er et monster


Beskrivelse


5.b har fået den bedste lærer de kunne ønske sig. Der er bare det problem at når deres lærer, Mr. Hyde, bliver ophidset, forvandler han sig til et uartigt lille monster. Nu er klassen nødt til at stå sammen for at skjule Mr. Hydes problem for den strenge skoleleder Mrs. Blunt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 10. dec. 2015

5. b har fået den bedste lærer de kunne ønske sig. Der er bare et lillebitte problem... Når deres lærer, Mr Hyde bliver ophidset, forvandler han sig til et uartigt lille monster. For 8-10-årige, som kan lide et godt grin.

Samme dag som Jake starter på en ny skole, får klassen en ny lærer. Der er dog et lille problem med den nye lærer, Mr Hyde, hvis han bliver for ophidset, forvandler han sig bogstavelig talt til et monster. Et lille uartigt monster, som laver en masse ballade. Klassen elsker deres nye lærer og vil gøre alt for at holde hans hemmelighed skjult overfor den strenge skoleleder Mrs Bunt. Bogen er inddelt i 14 overskuelige kapitler, eller regler som de kaldes, og er illustreret med sort/hvide tegninger. Bogen er første del af serien "Creature Teacher", som er oversat til dansk.

Sjov og underholdende historie om livet i en skoleklasse, med et lille tvist. De mange illustrationerne understreger bogens humor og gør den overskuelig at læse. Selvom hovedpersonen er en dreng, vil både drenge og piger bliver godt underholdt.

Læsere af fx Pilkeys Kaptajn Underhyler og kampen mod de hvæsende wc'erBreve fra en udenjordisk skoledreng vil også synes om denne bog. Og er man til de sjove bøger, kan også anbefales Breve fra en udenjordisk skoledrengLæsere af fx Pilkeys Kaptajn Underhyler og kampen mod de hvæsende wc'er vil også synes om denne bog. Og er man til de sjove bøger, kan også anbefales .