Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Min lille bog om heste og ponyer


Beskrivelse


Om 27 forskellige heste- og ponyracer fra hele verden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2019

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 8. aug. 2019

Billedbøger om spændende dyreunger, vilde dyr og hesteracer og se masser af flotte billeder. For 5-8-årige og frilæsning for 8-10-årige.

Tre bøger med et dyr på hvert opslag, helsides fotos og små tekstblokke med stor tekst som er let at læse. Bogen om dyreunger fokuserer på de vilde dyr, og især de nuttede, fx koala, orangutang og panda. Bogen om vilde dyr fokuserer på dyr fra fem forskellige levesteder, fx savannen og skoven. I bogen om heste bliver man klogere på 27 forskellige racer. Bøgerne har ordlister - ord der findes i ordlisten er markeret med fed i teksten. Desuden har de indholdsfortegnelse og indeks. Samtidig udkommer der tre bøger mere i serien - om hajer, dinosaurer og livet i havet. Begge forfattere har tidligere udgivet mange bøger om samme emner.

Bøgerne er fyldt med flotte billeder, som vil fascinere børnene og har en længde passende til godnatlæsning. Større børn kan have glæde af bøgerne til frilæsning og vil have glæde af ordlisterne.

Bøgernes layout og opbygning minder mest om Dejlige dyreungerMin store bog om dyrebørnVerdens skønneste heste og ponyer og Min store bog om dyrebørn. I Verdens skønneste heste og ponyer er der ikke lige så mange flotte billeder, men man får mere at vide om de enkelte hesteracerBøgernes layout og opbygning minder mest om Dejlige dyreunger og . I Verdens skønneste heste og ponyer er der ikke lige så mange flotte billeder, men man får mere at vide om de enkelte hesteracerBøgernes layout og opbygning minder mest om Dejlige dyreunger og Min store bog om dyrebørn. I er der ikke lige så mange flotte billeder, men man får mere at vide om de enkelte hesteracer.