Bøger / faglitteratur til børn / billedbøger

Min lille bog om livet i havet


Beskrivelse


Billedbog om hvirvelløse dyr, fisk, krybdyr, fugle, og pattedyr, som enten lever i eller over havet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 8. aug. 2019

Tre flotte faktabøger til naturinteresserede og videbegærlige piger og drenge fra 5-8 år. Her kan du læse og lære om hhv. hajer, dinosaurer og livet i havet.

I hver bog beskrives mellem 25 og 28 forskellige dyr - et dyr per opslag - med farvefotos eller tegninger, faktabokse og korte tekststykker, der beretter om det pågældende dyrs kendetegn og levevis. Vanskelige fagudtryk er markeret med fed skrift og findes forklaret bagerst i bogens ordliste. Forrest findes indholdsfortegnelsen, hvor bogens dyr er nævnt under samlende betegnelser. Blandt hajerne møder vi således fx skæghajen og den sorttippede revhaj og ceratosaurus og argentinosaurus er blandt de beskrevne arter i dinosaur-bogen. I bogen om livet i havet findes der kapitler om både fisk, krybdyr og fugle. Den engelske forfatter er zoolog og har udgivet flere bøger på dansk, blandt andet Kan en blæksprutte bestige et højhus?.

Velfungerende og visuelt indbydende børnefagbøger med mange spændende detaljer om de enkelte dyr. Illustrationerne er tydelige og understøtter teksten, der er arrangeret i kortere tekstbidder rundt om på opslaget.

Sebastian Kleins bøger, fx Verdens 100 farligste dyrMin første store bog om havetMin første store bog om dinosaurer, er spækket med fascinerende fakta om forskellige dyrearter. I serien "National Geographic Kids" finder man en række spændende udgivelser til dyre- og naturglade børn, fx Min første store bog om havet og Min første store bog om dinosaurerSebastian Kleins bøger, fx Verdens 100 farligste dyr, er spækket med fascinerende fakta om forskellige dyrearter. I serien "National Geographic Kids" finder man en række spændende udgivelser til dyre- og naturglade børn, fx og Min første store bog om dinosaurerSebastian Kleins bøger, fx Verdens 100 farligste dyr, er spækket med fascinerende fakta om forskellige dyrearter. I serien "National Geographic Kids" finder man en række spændende udgivelser til dyre- og naturglade børn, fx Min første store bog om havet og .