Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Min lille bog om min dag


Beskrivelse


Pegebog uden tekst, med fotos af babyer i hverdagssituationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2017

af

af

Ole Laursen

d. 14. sep. 2017

Fire papbøger med fotos om hverdagssituationer såsom at komme i bad, at spise, om kroppen, men også om former og eksempler på det. For små børn på 1-3 år.

Fælles for de fire papbøger er, at de alle er uden ledsagende tekst. Bogryggene er alle forsynet med en farveglitrende stribe, som vil fange barnets interesse. Enslydende bagsidetekst som fortæller om, at bogens klare fotos hjælper med at styrke barnets evne til at genkende motiver og situationer fra hverdagen, og endvidere bidrager til at styrke den tidlige sprogudvikling.

Bøgernes fotos af nogle elskelige børn i forskellige hverdagssituationer er charmerende, også afspejlet på forsiderne med glade småbørn. Meget klare kontraster mellem den hvide baggrund og farverne på ting og på børnenes tøj. De tre af bøgerne - "Kroppen", "Min dag" og "Bad" vil være meget egnede for de mindste fra 1 år, mens den sidste "Former" vil være for de, som er en anelse ældre.

Af andre tilsvarende pegebøger, som også indgår i en serie kan nævnes denne: Min lille bog om de første ord.Informationer og udgaver