Bøger / skønlitteratur til børn / dyrefortællinger

Min lille hund Mester og mange flere dyrehistorier


Beskrivelse


Historier om den sorte og hvide hund Mester.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 17. sep. 2019

Lad familien rykke sammen om nogen af Windings bedste historier om hunden Mester. Oplagt til hyggelig højtlæsning for børn fra omkring 5 år.

Den kunstneriske altmuligmand Thomas Winding døde i 2008, og samme år udkom den sidste af hans i alt fem bøger om hunden Mester. Her samles en række af fortællingerne om den lille sorte og hvide hund, der flytter ind hos den indledningsvis noget modvillige fortæller, og som undervejs - med lige dele charme, nonsens og livsklogskab - får det som han vil have det. Illustreret med Windings s/h-stregtegninger. Bogen udgives samtidig med at Ramasjang i efteråret 2019 viser 10 nyproducerede animationsfilm om Mester og Thomas. Tegneren Maria Mac Dalland, der sammen med Oliver Winding står bag filmene, har skabt bogens forside.

For mange et dejligt gensyn og for andre et helt nyt bekendtskab; uanset et sikkert højtlæsningshit. Historierne om Mester er fulde af varme, humor og vid, og der er masser af stof til eftertanke og samtaler.

Når børnene først får smag for de søde og finurlige historier om Thomas og Mester kan der være behov for at finde flere frem fra gemmerne, fx Frikadelle, frikadelle, frikadelleMester - min lille hund i nattenThomas Winding læser Min hund Mester og andre dyr og Mester - min lille hund i natten. Flere af historierne findes også indtalt som lydbog af Winding selv, fx på Thomas Winding læser Min hund Mester og andre dyrNår børnene først får smag for de søde og finurlige historier om Thomas og Mester kan der være behov for at finde flere frem fra gemmerne, fx Frikadelle, frikadelle, frikadelle og . Flere af historierne findes også indtalt som lydbog af Winding selv, fx på Thomas Winding læser Min hund Mester og andre dyrNår børnene først får smag for de søde og finurlige historier om Thomas og Mester kan der være behov for at finde flere frem fra gemmerne, fx Frikadelle, frikadelle, frikadelle og Mester - min lille hund i natten. Flere af historierne findes også indtalt som lydbog af Winding selv, fx på .


litteratursiden.dk

d. 26. nov. 2018

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 26. nov. 2018

En samling dejlige fortællinger, der stiller en masse universelle spørgsmål, fyldt med barnets charme og ustandselige spørgelyst, varme og uimodståelige næsvisheder. Mester er en lille sort og hvid h...