Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

Min lillebitte bog om ting der bevæger sig


Beskrivelse


Fotografisk pegebog om forskellige køretøjer og transportmidler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2016

af

af

Ole Laursen

d. 1. dec. 2016

Tre flotte nye pegebøger med emnerne kæledyr, dinosaurer og ting, der bevæger sig. Fint anvendelig til hyggelig ordindlæring - primært navneord men også lidt udsagnsord samt tallene 1-10. For 1-3-årige.

Bogen om kæledyr viser farvefotos af en række almindelige, men også mere atypiske kæledyr. Bagest opslag om dyrenes lyde og små opgaver. Bogen om ting der bevæger sig viser forskellige slags køretøjer, fly og skibe. Bogen om dinosaurer har hele 36 forskellige af slagsen med. Med disse tre nye i serien med fællestitlen "Min lillebitte bog om" er antallet oppe på 9. Deres udseende vil være kendt fra de tre udgivelser, som kom i 2015 fx Min lillebitte bog om seje biler og deres farverige og glimtende forsider.

En del af køretøjerne i "Ting der bevæger sig" er tydeligvis af amerikansk oprindelse, og ser lidt anderledes ud end dem, som ses i Danmark. I bogen om dinosaurer er navnene på de enkelte dinosaurere vist med orddeling, så det er lettere for den voksne at læse de ofte lange og vanskelige navne op. Bøgernes fotos er meget skarpe og tydelige og i det hele taget lækre at se på.

Der findes ikke så meget om dinosaurer for små børn men fx DinosaurerJeg ønsker mig et kæledyrMine første 100 maskiner. Af pegebøger kun med kæledyr er der senest kommet Jeg ønsker mig et kæledyr. Om maskiner er der fx Mine første 100 maskinerDer findes ikke så meget om dinosaurer for små børn men fx Dinosaurer. Af pegebøger kun med kæledyr er der senest kommet . Om maskiner er der fx Mine første 100 maskinerDer findes ikke så meget om dinosaurer for små børn men fx Dinosaurer. Af pegebøger kun med kæledyr er der senest kommet Jeg ønsker mig et kæledyr. Om maskiner er der fx .