Bøger / skønlitteratur / roman

Min mands hemmelighed


Beskrivelse


Rachels, Cecilias og Tess' liv væves sammen, da et brev fra fortiden dukker op på Cecilias loft. Brevet indeholder en hemmelighed, der forandrer dem alle og efterlader dem hudløse og famlende, men også klogere og med større forståelse for hinanden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2014

af

af

Christine Christensen

d. 16. juni 2014

Velskrevet "feel good-roman", der leger med de hemmeligheder, vi allesammen skjuler for hinanden. Hvilke hemmeligheder kan man vende ryggen til og hvilke hemmeligheder er stærke nok til at splitte en hel familie ad?.

Liane Moriartys femte roman, er den første, der oversættes til dansk. Cecilia lever et velordnet og trygt liv med sin mand, sine tre børn og sit tupperware-firma. Rachel nærmer sig pensionsalderen og lever for sit vidundelige lille barnebarn Jacob. Tess flytter hjem til sin mor, da hun opdager at hendes mand og hendes kusine har en affære. Umiddelbart har de tre kvinder ikke meget til fælles, men fundet af et hemmeligt brev væver deres liv sammen og efterlader dem skrammede og ændrede, men også med en større forståelse for sig selv og deres nærmeste.

En lettilgængelig, underholdende og medrivende roman med en alvorlig undertone: Hvor meget kan en familie klare, hvor mørke hemmeligheder kan man bære på uden at bryde sammen?.

Bogen minder om Familien Tides hemmeligheder af Hannah Richell, hvor en familie splittes af en fortrængt tragedie. Marcia Willett og Nora Roberts ynder også hverdagsberetninger, hvor det lette blandes med underliggende konflikter og sorger.


litteratursiden.dk

d. 19. juli 2015

af

af

Marit E. Haugaard

d. 19. juli 2015

Domestic noir-roman om tre kvinder, hvis liv ændres en skæbnesvanger påskeuge. Med ’Kvinden der forsvandt’ (Gone Girl) af Gillian Flynn slog genren domestic noir igennem herhjemme, en genre der balanc...